Ценовник

bf_web_banner

БЕСПЛАТНА 3D КОПЈУТЕРСКА АНАЛИЗА НА КОЖА И КОНСУЛТАЦИИ

ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ

 • Пилинг со ултразвучна шпатула – 600 ден.
 • Дијамантска микродермоабразија – 900 ден.
 • Влажна Дијамантска дермоабразија – 900 ден.
 • Хидроабразија – 900 ден.
 • Кислородна дермоинфузија – 900 ден.
 • Радиофреквенца – 1000 ден.
 • Мезотерапија – 1800 ден.
 • Мезопорација – 1800 ден.
 • Дермаролер – 1900 ден.
 • Дермапен – 1900 ден.
 • Дермални (Хиалурон) Филери – 12000 ден.
 • PRP – Вампирски лифтинг – 9000 ден.
 • Класичен третман – 800 ден.
 • Хиалуронска терапија – 900 ден.
 • Антиакни третман – 1100 ден.
 • Витаминска терапија – 900 ден.
 • Злато и кавијар – 1500 ден.
 • Хемиски пилинг – 1500 ден.
 • Ензимски пилинг – 800 ден.
 • Овошни киселини – 1000 ден.

 SHR – IPL ЛАСЕРСКИ ТРЕТМАНИ

 • Капилари од 600 до 2200 ден. (Во зависност од третираната регија)
 • Акни од 700 до 2300 ден. (Во зависност од третираната регија)
 • Подмалдување – 2400 ден.

ТРЕТМАНИ НА ТЕЛО СО АПАРАТИ

 • Кавитација (нехируршка липосукција) – 1200 ден.
 • Релаксациона масажа – Пресотерапија – 1000 ден.
 • Лимфна дренажа – 1100 ден.
 • Радиофреквенцa – 1000 ден.
 • Третман за слабеење – Спа Капсула – 1000 ден.
 • Хромотерапија и озон – Спа Капсула – 850 ден.
 • Антицелулитна маска – 350 ден.
 • Shockwave / Акустинчна Радиобранова терапија за третирање на целулит – 1800 ден.

SHR – IPL ЛАСЕРСКА ТРАЈНА ДЕПИЛАЦИЈА

 • Цели нозе – 5200 ден.
 • Надколеници – 3700 ден.
 • Подколеници – 3200 ден.
 • Раце – 2500 ден.
 • Надусници – 700 ден.
 • Брада, подбрадок – 1100 ден.
 • Бекембарди – 1100 ден.
 • Пазуви – 1400 ден.
 • Интима – 1900 ден.
 • Препони – 1100 ден.
 • Грб (пола) – 2600 ден.
 • Грб (цел) – 5200 ден.
 • Гради – 2700 ден.
 • Стомак – 1900 ден.
 • Рамења – 1800 ден.

КЛАСИЧНИ ДЕПИЛАЦИИ

 • Комплет шеќерна депилација (цело тело) – 900 ден.
 • Комплет депилација со ладен восок (цело тело) – 600 ден.

МАСАЖИ

 • Релакс масажа – 400 ден.
 • Масажа со лимфна дренажа – 1000 ден.
 • Спортска масажа – 500 ден.
 • Физикална масажа – 400 ден
 • Антицелулитна масажа – 350 ден.

Специјални MediSpa Масажи

 • Масажа со топли вулкански камења – 600 ден.
 • Хербал спа масажа – 1900 ден.

Бронзен тен – Spray tan

 • Комплет, цело тело – 1500 ден.