Контакт

Убавината е наша движечка сила и мотивација. Не бидете претерано скромни, бидете негувани - бидете убави, со Vitality MediSpa!

Грижа за корисници

Телефони

078 270 700 или 033 613 500

Скајп

vitality.medispa

Работно Време

Пон - Саб 10:00 - 18:00

Адреса

Никола Карев 1,
2300 Kочани, Mакедонија.

Новата зграда до Војни Отсек
и ОУ. “Никола Карев”.

 Директен Контакт

Вашето Име

Вашиот Email

Вашата Порака

 

callout-image2

Закажете термин кој ќе одговара на вашето слободно време и уживаје во нашите третмани. Почувстувајте го Холивудскиот Луксуз  на Вашата кожа.

Закажи Термин!