Третмани за лице

Козметички третмани

cosmetic

 • Класичен третман
 • Антиакни третман
 • Хиалуронска терапија
 • Витаминска терапија
 • Терапија со витамин Ц
 • Златна и кавијар терапија
 • PRP – Плазмолифтинг
 • Дермални филери
 • Колагенска терапија
 • Третмани со арган
 • Третман за сува и осетлива кожа
 • Третман за мрсна и проблематична кожа
 • Третман за нормална и комбинирана кожа
 • Антиејџ третмани

Медицински третмани

 • Ензимски пилинг
 • Хемиски пилинг
 • Третман со овошни киселини

enzyme-peeling

Медицински третмани со апарати

 • Ултразвучен пилинг
 • Висока фреквенција
 • Третман со златна лажица
 • Дијамантска микродермоабразија
 • Хидроабразија
 • Кислородна дермоинфузија
 • Радиофреквенца
 • Мезопорација (Мезотерапија без игла)
 • Мезотерапија со дермаролер
 • Мезотерапија со дермапен

Microdermabraison-article

SHR – IPL Ласерски Третмани

ipl

 • Трајна ласерска депилација
 • Ласерско подмладување на кожата
 • Ласерски третман против акни
 • Ласерски третман против брчки
 • Ласерско отстранување на капилари
 • Ласерски третман против хиперпигментации