Третмани за тело

spa-tretmant

 • Ултразвучна кавитација (нехируршка липосукција)
 • Пресотерапија со инфраред
 • Електростимулации
 • Спа капсула
 • Лимфна дренажа
 • Биполарна радиофреквенца
 • Тририполарна радиофреквенца
 • SPA третмани
 • Мезотерапија со антицелулитни коктели
 • Антицелулитна мезопорација
 • Ласерска трајна депилација