Третмани

Еве ја нашата понуда на медицинско - естетски третмани за слабеење, разубавување, подмладување и секако релаксација.

Популарни третмани

 Препорачано од нашите клиенти.

Дијамантска Микродермоабразија

Дијамантската микродермоабразија е механичко отстранување на површинските изумрени слоеви на кожата, со помош на сонда со дијамантска глава и вакум. 

ВитаСпа LED Инфраред О3 Капсула

Оваа технологија ги спојува четирите светлосни бранови со крајни инфрацрвени зраци. Со тоа се постигнува перфектен биолошки ефект на вашето тело и ум. 

Третман со Хиалуронска Киселина

Хиалуронската киселина е природна супстанција која се наоѓа во нашето тело. Таа е ефективна алтернатива за инјектирање под површината на брчките.